Над 100 устройства ще се предлагат на по-ниски цени до края на месеца

 

До края на ноември в онлайн магазина и в цялата търговска мрежа на VIVACOM клиентите могат да се възползват от над 100 устройства на специални по-ниски цени. В оранжевите седмици са включени разнообразни модели от различните категории – смартфони, смарт часовници, смарт аксесоари, таблети и смарт устройства с атрактивни отстъпки, както и други специални предложения.

Промоционалните цени са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, или закупуване на устройството в брой или на изплащане.

 

Клиентите избрали да зарадват себе си или близките си със смартфон от VIVACOM се възползват не само от отстъпка на устройството, но и получават Smart план с до 10 пъти повече мегабайти за първата година. Част от смартфоните включени в оранжевите седмици са Samsung Galaxy Z Fold 2, Xiaomi Mi 10, Huawei Mate XS, Huawei P40 lite, Sony Xperia 10 II, Motorola Edge+, REALME C3, Nokia 2.4 и др.

 

От таблетите с отстъпка в магазините и онлайн на сайта могат да бъдат закупени Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab A7, LENOVO YOGA SMART TAB, Prestigio Q Pro 8 и др. в комбинация с план и-Traffic с до 10 пъти повече МВ за свободно сърфиране в интернет през цялата първа година.

 

В оранжевите седмици е включено и голямо разнообразие от смарт часовници, безжични слушалки и колони, външни батерии и други смарт и традиционни аксесоари.

 

Повече информация за устройствата част от оранжевите седмици можете да намерите в магазините на VIVACOM в цялата страна и в онлайн магазина.

Сподели
Предишна страницаКнигата „Сенките на ума“ на Роджър Пенроуз
Следваща страницаРастителна алтернатива на кравето мляко
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.