Теленор вече предлага възможност за купуване на електронни винетки за движение по пътищата в онлайн магазина си, както и в мобилното приложение MyTelenor. Теленор предлага електронни винетки за всички видове автомобили, като за покупката им не се налага регистрация на сайта на оператора. Заплащането става с банкова карта, като за покупката не е нужно потребителите да са клиенти на Теленор.

Покупката става в три лесни стъпки, които започват с избора на категорията на автомобила, за който потребителите искат да закупят е-винетка. След това трябва да изберат периода на валидност, който може да варира от уикенд до цяла година, и да въведат данните на автомобила, за който купуват е-винетката. Последната стъпка е плащането с банкова карта, като покупката е възможна навсякъде и по всяко време. Клиентите получават и известия чрез есемес или имейл за потвърждение при покупка, както и известие при изтичането на електронната винетка.

Пълна информация за тези и други предложения е налична на официалната страница на Теленор www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всеки магазин на оператора.