Furious 8

Furious 7, един от най-добрите филми на висока скорост и все още разтърстващ кината, изкачвайки се до 7-мо място на най-касовите филми, излезе преди броени дни, но вече е ясно кога ще видим Furious 8 на големия екран. Вин Дизел обяви тази ключова за всички фенове дата на Cinema Con. И така, големият ден е 14 април 2017. Може би плюс-минус няколко дни, но е ясно, че ще е тогава и че наистина ще има осма част на поредицата.

Следите ли новините около филма, значи знаете, че той ще бъде заснет в Ню Йорк, но дали името му ще е точно „Furious 8“ или „Fast 8“ или „Fast and Furious 8“ все още не може да се каже. Повече за филма не се знае. Предполагаме, че актьорският състав ще е същия, с изключение на Пол Уокър, който както знаете почина и Furious 7 бе посветен на него. Изхождайки от тези злощастни обстоятелства, има голяма вероятност Furious 8 да се върти около история свързана именно със смъртта на Браян О’Конър, освен ако не станем свидетели на малко по-изместена встрани история, подобно на „Токио дрифт“.

Преди около един ден Вин Дизел пусна снимка в Instagram, на която присъства Джа Рул, който е известен рапър и актьор от първата серия на филма. Дали това означава, че Лудакрис вече няма да играе, все още не може да се каже. Не е ясно и кой ще е режисьор, след като Джъстин Лин, който прави третата и шестата част, предаде щафетата на Джеймс Уан за седмата част. Той пък от своя страна явно ще се захваща с Aquaman и тук нещата стават наистина неясни.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS