Ако случайно сте в една от страните, в които утре излиза iPhone 7 Plus (в България излиза на 23 септември), и възнамерявате да отидете до Apple Store, за да си го купите, ще трябва да останете разочаровани.

Защо? Купертино днес споделиха, че са разпродали всички телефони от този модел, с които разполагат, още при предварителните поръчки, които започнаха на 9 септември. Тоест за няма и седмица вече всичко е изкупено.

Apple обаче все още имат останали количества от iPhone 7 във всички цветове, освен Jet Black и те ще са достъпни от утре по магазините, за тези, които искат да се сдобият с този смартфон.

Те, както се досещате, също ще бъдат продадени за нула време. Затова всеки, който иска да си закупи iPhone 7 утре, трябва да се отправи към най-близкия Apple Store още сега.

Купертино съветва всички клиенти, които възнамеряват да си поръчат онлайн iPhone 7 или iPhone 7 Plus, да проверят дали го има в наличност, преди да го добавят към кошницата си.

Очевидно интересът към новите модели на iPhone е огромен. Ще трябва да почакаме малко по-дълго от обикновеното, за да видим, колко души точно вече са си купили телефоните от Apple, понеже компанията няма да пусне статистики от продажбите от първата седмица.