На вашето внимание! По-горе виждате чисто новия тийзър за „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда“ (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens). Това се явява първата официална телевизионна реклама на филма за Корея, което личи и от заглавието на клипа. Макар и кратък, за него има какво да се каже.

На първо място, видеото е съставено почти изцяло от карди, които вече видяхме в предишния официален трейлър – пустинната планета, Хилядолетния сокол, Ситския лорд и т.н. Новото и интересно обаче е първият кадър. Нека да кажем няколко думи за него.

междузвездни войни

Чисто новия кадър от видеото виждате по-горе. Изглежда това е същият такъв с подредените Stormtrooper-и от официалния трейлър (долу), само че погледнати от друг ъгъл. И точно това разкрива някои интересни детайли за това какво да очакваме през декември, когато „Междузвездни войни“ удари големия екран. На първо място, какво виждаме на подиума?

star-wars-vii-screen-3

Двата Snowtrooper-а са ясни. Личи си, че това е снежна планета, така че има логика. Почти сигурно е, че тази планета няма да е Хот, точно както се оказа, че пустинната не е Татуин. Снежният терен е може би част от нова и тайна база на The First Order, както всъщност се казва тази нова формация на Тъмната страна на Силата.

Освен Snowtrooper-ите, на сцената виждаме и някакви си генерали, а заедно с тях лъщи и хромираният шлем на Captain Phasma (в ролята Гуендолин Кристи от „Игра на тронове“). Най-отпред пък с гръб към зрителя е някой голям. Източници предполагат, че това е Генерал Хъкс, който ще бъде изигран от младия актьор Донал Глийсън (Ex Machina – Бог от машината).

Освен огромните редици бели и черни войници-клонинги, от новия кадър се виждат също така една камара кораби тип TIE Fighter. Заедно с тях, ако се загледате горе в дясно, ще видите, че присъстват и някакъв тип танкове. Това може да е нов модел канонерка AT-AT или пък стационарни оръдия.

В крайна сметка един Господ знае за какво се готвят толкова много Stormtrooper-и. Сигурното е, че в предстоящия филм ще има яко екшън, така че нямаме търпение да отидем на премиерата на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда“. А вие? За България тя е на 18 декември тази година.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS