Снимка: IMDb

След успеха на „Agents of S.H.I.E.L.D“., от Marvel са решили да ни изненадат с нов сериал. Името му ще бъде „Agent Carter“ и ще разказва за историята на Пеги Картър (в ролята Хайли Атуел). Точно така, същата тази дама с английския акцент, която помагаше на Капитан Америка в първия негов филм.

ВИЖ ОЩЕ: Предстои да излезе екшън филм от първо лице

Днес ще видим и един ексклузивен клип от сериала, който тръгва през януари по ABC. В него виждаме и Доминик Купър („Need for Speed“, „Дракула: Неразказан“) отново в ролята на Хауърд Старк (бащата на Тони Старк), основателят на Stark Industries. Какво обаче можем да очакваме от бъдещия сериал на Marvel? Явно много бой, защото във втората част на клипа Пеги показва бойните си умения, като раздава тупаници наляво-надясно.

Другото интересно нещо е появата на икономът на Старк – Едуин Джарвис. От къде ли ви е познато това име? Да, това е и името на компютъра-помощник на Тони Старк. В ролята на Джарвис ще видим изключително успешния актьор Джеймс Д’Арси („Облакът Атлас“, „Нека сме ченгета“).

Изключително много харесвам начина, по който Marvel свързват филмовата си вселена с тази от малкия екран. Едно и също студио е отговорно и за двете, историите са свързани и така от издателството приготвят една голяма, цялостна вселена от приключения на героите си. Подход, който очевидно работи.

Вижте клипа тук: