В интернет излезе поредният промо клип за научнофантастичния екшън на Ридли Скот „Марсианецът“ (The Martian). Както ще видите, той не е в стил ARES: live клиповете, които ни показваха отблизо астронавтите. Това по-скоро е част от филма, но дали ще го видим във финалната версия на продукцията, не се знае.

Интересно е, че видеото по идеален начин показва хумора, който прочелите книгата познават много добре и който е част от нея от началото до края (без по някакъв начин да разваля съспенса, така да се каже). В този клип се виждат само част от звездите, които ще гледаме на голям екран – Джеф Даниелс („От глупав по-глупав“), Шон Бийн („Властелинът на пръстените“ и „Игра на тронове“), Кристен Уийг („Шаферки“), Чиветел Еджиофор („Децата на хората“) и младия талант Доналд Глоувър (познат като певеца Childish Gambino). Освен тях, във филма ще участват и Кейт Мара („127 часа“), Джесика Частейн („Интерстелар“) и, разбира се, Мат Деймън като астронавта Марк Уатни.

„Марсианецът“ излиза по кината в България на 2 октомври, но вече беше ексклузивно прожектиран на Международния филмов фестивал в Торонто, където се радваше на много позитивни коментари от страна на публика и критици. Дано наистина „Марсианецът“ се окаже добър филм, Ридли Скот го заслужава.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS