Изтече нова снимка на предния панел на iPhone 8 която ясно показва изрязаните компоненти за предната камера, сензорите и говорителите. Това е изображението по-горе, което бе споделено от Twitter потребителя Benjamin Geskin (известен с честото споделяне на изтекла Apple информация).

Освен тази снимка, имаме и още нещо ново — кратко видео, споделено в YouTube от небезизвестните Slashleaks. То е само седем секунди, но показва отблизо панела на iPhone 8. Тъй като панелът е хванат от ръка, можем да си направим представа за големината на бъдещото устройство.

Според досега наличната информация, iPhone 8 ще бъде с размери 143,59 x 70,94 x 7,57 милиметра, което е само малко повече от тези на текущия модел iPhone 7 (138,3 x 67,1 x 7,1 милиметра). Вижда се и че новото устройство ще бъде малко по-дебело от досегашната серия iPhone.

Макар iPhone 8 да е е почти колкова голям, колкото 4.7-инчовия iPhone 7, диагоналът на неговия екран ще е доста по-голям, като това е възможно благодарение на изключително тънките безели. Очаква се iPhone 8 да има дисплей с размер 5.8 инча, който да включва и вграден в него скенер за пръстови отпечатъци.