iPhone 6

iPhone 6

iPhone 6 безспорно е устройството, което очакват мнозина. Както обикновено, преди появата на нов модел, слуховете за него са упорити и интересни.

Днес имаме ново видео, което показва макети на iPhone 6 в сиво и златисто, които сме виждали и преди. Всичко щеше да бъде съвсем обикновено, ако тези макети не бяха получени от Сони Диксън, австралийският младеж, който накара Тим Кук и компания да побеснеят миналата година, като показа iPhone 5c, седмица преди премиерата му.

Може би затова си заслужава да изгледате този клип, който отново потвърждава всичко чуто до момента – по-голям дисплей, заоблени ръбове, тънък корпус и изместен от другата страна бутон за включване. Отново виждаме и издадената леща на камерата, която забелязахме при предишните изтекли снимки.

Разбира се всяка подобна непотвърдена информация трябва да се приема с известна доза недоверие, но кой знае, може би точно така ще изглежда бъдещият iPhone 6. Ще знаем това със сигурност едва през септември, когато се очаква той да бъде официално представен, а до тогава ще следим слуховете и изтеклите снимки с интерес и ще правим предположения.