htc-one-m9-bulgaria
HTC One M9

HTC работи по нов хай-енд смартфон с кодовото име Aero, който трябва да бъде представен към края на тази година, като това ще бъде и първото устройство с 10-ядрения процесор MediaTek Helio X20.

Наскоро научихме, че при излизането на пазара Aero ще бъде с името HTC A9, но от публикувана в Twitter снимка от @Evleaks става ясно, че той всъщност ще се казва HTC One A9. Това не е толкова изненадващо, особено като се има предвид, че серията One на тайванската компания е по-утвърдена и по-разпознаваема сред потребителите.

Will-the-HTC-Aero--One-A9-be-announced-this-year

До момента знаем, че HTC One A9 ще дойде с Quad HD дисплей с резолюция 1440 x 2560 пиксела, 4GB RAM, както и че основната му камера ще поддържа на RAW формата. Според непотвърдена информация устройството ще е на цена между 500 – 600 долара. Миналата седмица видяхме и първи негови снимки

Шер Уанг, главният изпълнителен директор на HTC, потвърди че One A9 ще бъде обявен по-късно през 2015 г., но не бива да забарвяме, че MiediaTek обяви, че процесорът Helio X20 няма да бъде пуснат преди началото на 2016 г., така че не трябва да очакваме продажбите на смартфона преди това.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS