Ghost in the Shell

Ако сте гледали оригиналния филм Ghost in the Shell, тогава можете да видите с какво се различава тази версия. Едно обаче е сигурно. За филма още не е ясно, но трейлърът изглежда представя един много динамичен, пъстър и жив филм. Определено трябва да се гледа. Излиза чак на 31 март.

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Това изглежда като един наистина интересен, странен и дори иновативен сериал. Това е първият истински трейлър на сериите, а вече е трудно да не се впечатлите от стила на сериала. Премиерата му е на 13 януари.

Hidden Figures

Ако все още не очаквате Hidden Figures с нетърпение, то този трейлър ще ви накара да го направите. Филмът разказва невероятната история на три черни жени, които са работили за NASA през 60-те години. Едновременно с това изглежда като една енергична и забавна продукция. Излиза на 6 януари.

The Zookeeper’s Wife

The Zookeeper’s Wife разказва историята за Антонина и Жан Забински, които са укривали евреи в Полша по време на Втората световна война. Трейлърът ни показва забележителния контраст между светлия и цветен свят, в който двамата живеят и ужасите, които се случват по това време… Филмът излиза на 31 март.

808

Apple Music, са избрали този документален филм за TR808, легендарната дръм машина, която променя звука на музиката. Във филма много артисти говорят с подробности за 808, включително Pharrell, Questlove и Rick Rubin. Излиза на 9 декември.

Railroad Tigers

Мисля, че всички ще се зарадваме на този. Трейлър на филм за Джеки Чан наречен Railroad Tigers.

И тази седмица разполагате с голямо разнообразие от трейлъри. Освен всички, които можете да гледате, не трябва да забравяте и за трейлърите на „Кинг Конг“ и „Красавицата и Звяра“. Ще гледате ли някой от тези филми? Отново, ако сме пропуснали според вас някой важен трейлър, споделете го с нас в коментарите.