Marvel’s The Punisher

Трудно можем да добием нормална представа за новия сериал на Netflix The Punisher, от краткия тийзър… Няколко неща обаче ни стават ясни. Със сигурност ще има много кръв и разруха. Изглежда обаче сериите ще се фокусират върху предизвикателствата на героя срещу, които той се е изправял докато е бил войник. Премиерата ще бъде по-късно тази година.

Human Flow

Amazon пускат нов документален филм от Ай Уейуей. Този път темата е „бежанците“. Или по-точно бежанската криза в почти 24 държави. Още от трейлъра се вижда, че филмът ще бъде доста внушителен, особено като имаме предвид, че всичко, което е заснето се е случило през последните няколко години и продължава да се случва. Филмът излиза на 13 октомври.

Strike — The Cuckoo’s Calling

BBC One адаптира детективските романи на Дж. К. Роулинг, публикувани под псевдонима Робърт Галбрейт, в телевизионен сериал. Ще се нарича „Страйк“ на името на главния герой Корморан Страйк. Първият сезон ще бъде по първата от трите книги „Зовът на кукувицата“. Премиерата е днес (27 август).

Last Flag Flying

След комедията „Everybody Wants Some!!“, Ричард Линклейтър се завръща с драма за трима виетнамски ветерани, които се срещат десетилетия след службата си, за да погребат сина на единия, който е починал борейки се в Ирак. Трите роли ще се играят от Стив Каръл, Лорънс Фишбърн и Браян Кранстън. Филмът всъщност е продължение на книгата и филма от седемдесетте години на 20-ти век „The Last Detail“. Премиерата е на 3ти ноември.