И двата модела предлагат на потребителите изчистен и модерен дизайн, вписвайки се отлично в света на новите технологии

 

Vivacom вече предлага, в своите магазини и онлайн, най-новите смартфони TCL – TCL403 и TCL 40 SE. Устройствата са на разположение за всички клиенти на телекома на специалната цена от 4,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100 за модел TCL 403 и 10,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100 за модел TCL 40 SE. 

TCL 40 SE разполага с 6.75-инчов HD+ дисплей с 90Hz честота на опресняване и 720 x 1600 пиксела резолюция. Има тройна задна 50 MP камера и два 2MP сензора – един за дълбочина и един макро, усъвършенствани с изкуствен интелект. Предната камера е с резолюция 8MP, придружена от функции за интелигентна снимка. Устройството е работи с чипсет G37 и мощната технология Hyper Engine. Осемядреният му процесор подобрява енергийната ефективност и удължава живота на батерията, която има бързо 18W зареждане и с капацитет 5010mAh, подходяща за съвременния активния начин на живот.

TCL 403 предлага 6.0-инчов дисплей, допринасящ с режими за грижа на очите и резолюция 480 x 960 пиксела. Разполага с 8MP основна камера и предоставя HDR качество и макро заснемане, което позволява улавянето на всички невероятни моменти. Предната камера е 5MP. Интелигентното пестене на енергия, гарантира оптимизиран живот на батерията с вместимост 3000mAh. Операционната система на TCL 40 SE е Android 12. Процесорът му е Mediatek Helio A22 (MT6761).

И двата модела предлагат на потребителите изчистен и модерен дизайн, вписвайки се отлично в света на новите технологии.

Сподели
Предишна страницаКак косата ни да израсне отново?
Следваща страницаНов инструмент може да стартира Windows игри на Mac
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.