• 21:9 Wide 6.0” OLED дисплей с оптимизация на видеото, за да можеш да се забавляваш в движение
  • Тройната камера дава нови креативни възможности за подобрена цветна обработка и нов нощен режим
  • Подобрен елегантен и лек 151-грамов дизайн, който включва IP65 / IP68 водо- и прахоустойчивост и Corning Gorilla Glass 6 стъкло за защита от външни фактори

Днес Sony представи Xperia 10 II, добавяйки нов модел към своето разнообразно портфолио от развлекателни смартфони.

Sony вдига летвата за серията си от супер среден клас телефони, представяйки Xperia 10 II. Той съдържа в себе си повече Sony технологии от всякога. Xperia 10 II има елегантен и лек дизайн и е идеалният смартфон за развлечение с най-новия ни широкоъгълен 21: 9 OLED екран, който ще ти осигури фантастично изживяване.

 

21:9 Wide OLED дисплей, за да се отдадеш напълно на забавлението

Подобно на Xperia 10, Xperia 10 II разполага с 6-инчов широкоъгълен 21:9 дизайн и нов елегантен OLED екран с TRILUMINOS дисплей с мобилна технология на телевизорите BRAVIA, който те развлича и потапя в действието още повече. Висококачественият OLED дисплей на Xperia 10 II с оптимизация на видеото ти дава възможност да се насладиш на любимото си съдържание с по-голяма дълбочина на черното и по-живи цветове.

 

Благодарение на дисплея със съотношение 21:9 можете да отидете стъпка напред и в гейминга[i], изгубвайки се в невероятен изглед при игра.

Дисплеят със съотношение 21:9 представя уникално потребителско преживяване, характерно за продуктите на Sony, като multi-window, който позволява да имате 2 отворени екрана или работещи едновременно апликации за ефикасен мултитаскинг. В допълнение, има добавена възможност за лесна смяна между последно използвани или предложени приложения, която улеснява използването с нова multi-window екстра. Функцията Side sense също предлага лесен достъп до любимите ти приложения с едно докосване на палеца ви.

 

Улови всеки момент с новата тройна камера

Xperia 10 II включва камера с троен обектив, предлагаща една 12-мегапикселова и две 8-мегапикселови лещи и същата дължина на фокусното разстояние като Xperia 1: ултра широкоъгълен обектив (16 мм), широкоъгълен обектив (26 мм) и телеобектив (52 мм).

 

Развихри въображението и фотографията си и оставете на Xperia 10 II улавянето на красивите кадри, всеки следващ с подобрени цветове, благодарение на дигиталното know-how на Sony. С това подобрение можете лесно да създавате забавни и красиви снимки с предварително зададени настройки за режим „храна“, „портрет“ и „нощен“, осигуряващи висококачествени изображения дори в условия на ниска осветеност.

 

Разшири творческите си възможности още повече с 21:9 режим на снимане и опциите за заснемане на видео с 4К качество.

 

Водоустойчиво и надеждно стъкло в ултра лека рамка
Xperia 10 II пасва идеално в ръката ти поради малката си широчина (69 мм), широкоъгълния си 21:9 дисплей и олекотеното си тяло (151 гр.). Благодарение на IP65/IP68[ii] водо- и прахоустойчивост и стъклото Corning Gorilla Glass 6®, Xperia 10 II е предпазена от външни фактори и пригодена за безгрижно използване.

Другата добра новина е , че мощността на батерията от 3,600mAh ти позволява по-дълго използване, за да се наслаждавате на любимите си приложения, без да се притеснявате. Освен това, технологията ѝ на зареждане, помага на батерията да остане здрава. Оставяйки напълно заредена батерия включена, можете да я повредите, затова Battery Care зарежда телефона ви до 90%, изчаква и след това зарежда интелигентно до 100% точно преди времето ви за събуждане, докато функцията Xperia Adaptive Charging отчита нивата, така че батерията никога да не е претоварена.

 

Xperia 10 II разполага с мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon 665, която е проектирана за надеждна работа и бързо свързване.

 

Аудио технологията на Sony e вградена в Xperia 10 II с High-Resolution и High-Resolution Wireless аудио, които се свързват както с безжични, така и с жични слушалки с 3,5-милиметров жак, за автентично аудио преживяване.

 

Xperia 10 II ще се предлага в черно и бяло и ще поддържа Android 10. Телефонът ще бъде достъпен в определени страни от пролетта на 2020 г.[iii]

 

Аксесоари

 

Можете да поръчате и стилния пригоден калъф Xperia 10 II Style Cover View, проектиран да допълва Xperia 10 II. Този стилен калъф не само предпазва от метеорологичните условия, но позволява да следите часа, датата и известия дори когато устройството е изключено.

[i] Съвместимостта с някои игри може да варира.

[ii] Xperia 10 II е водоустойчив и прахоустойчив, така че не се тревожете, ако ви навали и искате да измиете мръсотията с вода. Имайте предвид, че всички портове и прикачени капаци трябва да са добре затворени. Не трябва да поставяте устройството изцяло под вода, да го излагате на морска, солена, хлорирана вода или напитки. Повреди и неправилна употреба не се покриват от гаранцията. Устройството е с IP65/68Ingress Protection рейтинг. За повече информация, посетете https://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterresistant/. Имайте предвид, че USB портът на Xperia 10 II за зареждане и свързване не е покрит. Той трябва да бъде изцяло подсушен преди зареждане.

[iii] Сроковете и наличността могат да варират в зависимост от пазара или от доставчика

Сподели
Предишна страницаПо-дълго шофиране с усъвършенствани батерии
Следваща страницаЖив организъм, който не диша
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.