Утре ще се състои дългоочакваното Apple събитие. Купертино са променили много неща в хардуера си, затова купуването на всякакви неща свързани с Apple устройствата, преди излизането на новите такива, е огромна грешка.

Не купувайте калъфчета, аксесоари и в никакъв случай – кабели!

Защо? Отговорът е много прост – USB-C.

С MacBook, компанията започна лека-полека да прави своята трансформация с USB-C. Има дори USB-C с Lightning кабел. Новите MacBook Pro, също се очаква да са с такъв порт. Ако това е така, а то най-вероятно е, устройствата определено се променят за нормалните потребители.

Очевидно Apple искат да направят устройствата си още по-затворени и уникални. Цялата екосистема на американците ще се върти около USB-C и Lightning.

USBCLightningTNW

Абсолютно всичко ще се промени покрай USB-C:

Най-големите компании, които правят аксесоари също бавно, но славно изменят своите продукти спрямо USB-C.

Проблеми с това ще имат потребителите на Android. Но тези, които ползват iPhone и iPad само могат да бъдат доволни от тази новина.

Веднъж щом Apple изцяло премине на USB-C, се очаква и зарядните им да се променят, както вече се случи с MacBook.

Това обаче касае абсолютно всички. Дори да не смятате да променяте устройството си в близките две години, недейте да си купувате нищо свързано с обикновеното USB. Не че всичко такова ще спре да работи, но определено намирането на качествени USB неща ще бъде доста трудно.

2 Коментари

Comments are closed.