Samsung Electronics обявиха нов софтуерен ъпдейт за Galaxy S10е, S10, S10+ и S10 5G, който добавят още мощни функции от Galaxy Note10 към флагман серията на компанията. Сега, след първоначалните допълнения от последната актуализация през септември, потребителите ще могат да се възползват от още умни мултимедийни възможности и Wi-Fi функции, които улесняват общуването и отвеждат създаването на съдържание на следващо ниво.

 

Нека видим отблизо кои иновативни и удобни функционалности на Note10 вече са налични за Galaxy S10:

 

Насладете се на обогатено мултимедийно съдържание и безпроблемна свързаност

 

Последният ъпдейт за Galaxy S10 осигурява по-интуитивно и функционално потребителско изживяване с устройството. Галерията на смартфона позволява да откривате любимите си снимки бързо, като филтрирате търсенията по ключови думи.

 

Откриването на нови песни, филми или ТВ сериали също е по-лесно посредством търсачката на устройството, която дава препоръки за съдържание от различни приложения за стрийм услуги. Чрез добавянето на иконката за Медия & Устройства в Бързото меню, можете лесно да контролирате мултимедийното съдържание на различни устройства само от Galaxy S10.

 

Auto Hotspot (Автоматична Точка за достъп) предлага лесна възможност за превръщане на вашия Galaxy S10 в Wi-Fi хъб. След първоначална настройка, функцията позволява на Galaxy S10 да осигури автоматична точка за достъп за други устройства, ако те споделят идентично Samsung потребителско име или семеен акаунт. Предлагайки ръководства и сигнали за отстраняване на неизправности, Wi-Fi Tips гарантира, че вашата мобилна връзка ще бъде стабилна и сигурна.

 

Демонстрирайте стила си

Налична от септември, предишната актуализация на софтуера добави мощните творчески инструменти на Note10 в Galaxy S10. Сега, с новия ъпдейт вече можете да прибавите личен почерк към видеоклипове чрез забавни, живи рисунки с неограничените възможности на функцията AR Doodle на устройството – и то без да се налага да разполагате с S Pen. С подобрената видео стабилизация на камерата (Super steady video stabilization), никога няма да ви се налага да се притеснявате за треперещи клипове, дори когато действието се разгорещява. Сега вече имате и възможността да заснемете кристално ясни селфита на тъмно с Нощния режим на предната камера.

[Вижте в действие на – https://img.global.news.samsung.com/global/wp-content/uploads/2019/11/S10-MR-Update-Pt2_gif_main_5.gif]

 

Работна станция с джобни размери

Потребителите вече получиха възможността да редактират любимите си клипове направо от смартфона си чрез добавянето на видео редактор в предишния ъпдейт за Galaxy S10, но сега с актуализирания Samsung DeX превръщането на вашите клипове в динамични видеоклипове е по-лесно от всякога. Свържете вашия смартфон S10 с компютър или Mac с USB кабел и ще можете да отрежете, редактирате и персонализирате клиповете си с неподправената прецизност на Samsung DeX.

[Вижте в действие на – https://img.global.news.samsung.com/global/wp-content/uploads/2019/11/S10-MR-Update-Pt2_gif_main_6.gif]