Само дни след официалната премиера за Европа, последният модел на motorola – moto g10 вече е наличен в България. В цвят Aurora Grey на цена от 329 лв. в търговската мрежа на Технополис, Техномаркет и Зора, както и в Telenor на цена в зависимост от договорения месечен абонамент.

motorola продължава да развива мисията си да интегрира първокласни функции в телефоните от среден клас. С невероятната 48 MP четворна камера на новия moto g10 можете с лекота да заснемате по-отчетливи снимки на слаба светлина, живи нощни снимки, красиви портрети със замъглен фон и невероятно детайлен близък план. Технологията Quad Pixel и режимът Night Vision правят всички снимки да изпъкват, а и разполагате с допълнителната гъвкавост на ултраширокоъгълния обектив, Macro Vision камерата и дълбочинния сензор като на moto g30.

 

Почувствайте свободата да изкарате два дни с едно зареждане2 благодарение на дълготрайната 5000 mAh батерия, най-голямата ни батерия до сега. Това ще рече безкрайни часове на безгрижно стриймване музика и видео или сърфиране из уебсайтове.

 

Складирайте цялото съдържание, което ви е нужно с 64GB  пространство за съхранение и си осигурете до 512GB допълнително място с microSD карта1

 

Ежедневните изживявания като правене на снимки или използване на Google Assistant са по-бързи и гладки благодарение на AI-възможностите на процесора Qualcomm® Snapdragon™ 460. Насладете се на повишена производителност, която зарежда графиките по-бързо без да точи батерията, благодарение на 4GB RAM от последно поколение.

 

Зашеметяващият 6.5″ Max Vision HD+ дисплей завършва това удивително развлекателно изживяване. Съотношението на картината 20:9 и 85% съотношение на екрана спрямо корпуса се обединяват за да осигурят повече пространство за гледане и оптимално използване на активната част на екрана за гладко използване на функции като докосване, потупване или плъзгане.

 

Полезни софтуерни иновации

 

My UX на Моторола е изчерпателен набор с инструменти, изграден на базата на Android на Google и позволява на потребителите да персонализират настройките на музика, видео, игри и теми на устройството. В допълнение към любими жестове на феновете,  като включване на фенерчето със замахване или пускане на камерата посредством извиване на китката, идва новата опция чрез приплъзване да се раздели екрана на две, за да можете да правите повече неща наведнъж. Гледайте видео и чатете с приятели едновременно или пък работете по различни таблици и документи по едно и също време.

 

My UX не накърнява изживяването на чистия Android, така че потребителите могат да се насладят на пълната сила на Android 11 без тромави софтуерни скинове или дублирани приложения. Насладете се на по-добро управление на разговорите в приложенията за съобщения, подобрен контрол на свързаните устройства и по-практичен подход към поверителността на данните с този вълнуващ ъпдейт на Google. Android 11 също така предлага нови и подобрени опции за достъпност, сред които по-бърз и лесен гласов контрол и преки пътища.