Макар че остава повече от половин година до премиерата на iPhone 7, интернет ни залива с концепции за новото бижу на Apple. И след като знаем, че новият им смартфон може да е без аудио жак, е време да видим какви са най-новите идеи на дизайнерите. Една такава от Ерик Уизман се появи в сайта Handy Abovergleich и представя iPhone 7 по много интересен начин.

Както можете да видите от снимките, според Уизман iPhone 7 може да бъде изключително тънък, без аудио жак и с изцяло плосък гръб – без камерата да се подава. Допълнителен интерес представлява и премахването на Home бутона като такъв, който е заместен с тъчскрийн покритие и haptic feedback. Вместо слушалки с Lightning порт, Уизман си представя че Apple биха могли да продават iPhone 7 с „AirPods“ – безжични Bluetooth тапички за повече удобство. А освен това, дизайнерът включва слуховете за по-малък iPhone 6c в своето творение. Според него iPhone 7 може да дойде в три варианта – с 5.5, 4,7 и 4-инчов дисплей съответно.

Разбира се, всичко това е единствено концепция, сътворена от човек, който няма нищо общо с Apple. Така че освен да ѝ се полюбувате, не ви остава нищо друго. Какво ще кажете? Харесва ли ви?

iphone-7-concept-design-2iphone-7-concept-design-3iphone-7-concept-design-4