Razer представи на пазара най-новото попълнение в продуктовото си портфолио – 15.6-инчовия геймърски лаптоп Razer Blade. Най-малкият гейминг лаптоп в световен мащаб вече е наличен за предварителна поръчка в мрежата на Ozone.bg на цени от 3 899 лв.

Новият 15-инчов лаптоп Razer Blade е създаден, за да отговори и на най-взискателните гейминг изисквания – мега- мулти таскинг, способност да понесе интензивни гейминг сесии, гледане на видеа, тежки програми за дизайн, обработка на мултимедия и други общи продуктивни задачи, са само част от характеристиките на това технологично бижу.

Всеки дисплей на лаптопите е индивидуално настроен в производствения процес, за да се достигне отлична точност на цветовете от самото стартиране на лаптопа. С наличните 144 Hz опресняване на картината 15.6” Full HD (1920 x 1080) дисплей, новия Razer Blade подобрява качеството на игра и гледането на видео със своята плавна графика и 100% sRGB цветове. Потребителите могат също да пристъпят към 4K (3840 x 2160) резолюция само с докосване на екрана и поддръжка на 100% Adobe RGB цветове.

Най-малкият в света 15.6-инчов гейминг лаптоп е с дебелина до 0.66 инча и с минимален отпечатък за максимална мобилност. Прецизното шаси е индивидуално фрезовано от цял алуминиев блок, за да се подсигури издържлив и същевременно компактен дизайн. Повърхността е завършена с черен анодизиран слой, който предпазва от надрасквания.
Справянето със загряването без да се нарушават работните характеристики в толкова малък формат не е лесна задача, но от Razer прилагат иновационна технология за охлаждане с „парна камера“ вместо традиционните „тръби“, които използват в повечето гейминг лаптопи.

„Горди сме, че успяхме за пореден път да създадем продукт на ниво, което дава на геймърите производителността и мобилността, която желаят“, казва съ-основателят и изпълнителен директор на Razer – Min-Liang Tan. „Обновихме процесорите до последните 6-ядрени от Intel, използвахме бързи 144 Hz дисплеи, захранвани от видеокарти от серията GeForce GTX 10 Series на NVIDIA и поставихме нов стандарт за мощност в най-малкия 15.6-инчов гейминг лаптоп.“

Razer Blade включва новото осмо поколение Intel Core i7-8750H и се предлага с NVIDIA GeForce GTX 10 Series видеокарта. Новият 6-ядрен процесор Intel, засенчва предшественика си с по-висока мощност и по-бърза реакция с Turbo Boost скорости до 4.1 GHz.

Клавиатурата се захранва от Razer Chroma, което позволява регулиране на цветовете на клавишите от около 16.8 милиона налични през Razer Synapse 3 софтуера. Също така притежава технология, която позволява множество бутони да бъдат натиснати едновременно, без да се губи нито един клик. Нови профили на управление вече са достъпни, позволявайки изборът между високо производителен режим, или такъв, който да максимизира издържливостта на 80-часовата батерия. Звукът се доставя чрез двойните предни говорители и идва с технологията Dolby Atmos за потапящо в звуците изживяване.

Сподели
Предишна страницаSamsung заплати $539 млн. на Apple за нарушаване на патенти
Следваща страницаКак да увеличим продажбите на нашия онлайн магазин?
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.