Assassin’s Creed

В по-малко от три минути, този трейлър, който виждате по-горе на Assassin’s Creed показва ястреб, който кръжи над града, мъже, които тичат по покривите на сгради, оръжия и задимени стаи и репликата „The party’s just getting started“. Всичко, което един филм за асасини трябва да включва, и всичко, което едно парти не трябва да включва. Излиза на 1 януари, 2017.

Into the Inferno

Искате ли да слушате уникалния глас на Върнър Херцоф да ви разказва документален филм за вулкани? Почти сме сигурни, че отговорът е – да. Излиза в Netflix на 28 октомври тази година.

Planet Earth II

О, Planet Earth. Продукцията на BBC за всички, които обичат природата, и не само… Изминаха 10 години откакто излезе първата част на Planet Earth. Въпреки че от тогава изглежда, че нашата планета ще се разруши, не е лошо да видим, че тя все още е пълна с красоти, които трябва да се видят. Филма излиза във Великобритания другия месец, а в България още не се знае кога.

Arrival

Още един трейлър на Arrival! Не ни дава кой знае колко повече детайли от другите, но не ни позволява да забравим, че извънземните идват и Ейми Адамс е единствената ти надежда. Излиза съвсем скоро – на 11 ноември.

Logan

За какво всъщност се разказва филмът Logan? Според този трейлър – за мъж на име Логан, който замислено пие бира в гробищата. А, също и някакви мутанти. Звучи страхотно! Ще бъде в кината от 3 март, 2017.

Barry

Бари, съкратено от Барак, съкратено от Барак Обама, съкратено от Барак Обама, 44-тия президент на САЩ. Обаче той някога е бил просто момче… Точно затова се разказва и този филм. Изглежда ще бъде интересен. Излиза в Netflix на 16 декември.

Nocturnal Animals

Филм на Том Форд, който разказва очарователно момче, играно от Джейк Гилънхол. Изглежда сюжета е концентриран върху убийство и измама. Излиза на 18 ноември, 2016.

Е, ще гледате ли някой от тези филми? Ако смятате, че сме пропуснали някой трейлър, споделете с нас в коментарите.