null

Веднага след като производителят на процесори Qualcomm представи новия си водещ процесор Qualcomm Snapdragon 888 5G Mobile Platform, Motorola обяви, че ще интегрира тази платформа в новите си устройства през следващата година. Новината беше във фокуса на видео изявлението на Серджио Буниак, президент на Motorola, направено специално за събитието Qualcomm Tech Summit.

„В партньорство с Qualcomm, 5G смартфоните на Motorola вече са на разположение в над 100 партньори по целия свят. Новата 5G мобилна чипсет платформа на Qualcomm вдига летвата за 5G изживявания на бъдещите устройства на Lenovo и Motorola и е неразделна част от продължаващия ни ангажимент да предоставим 5G на всички. Гледайки напред, ние сме развълнувани да предоставим платформа с още по-мощни изживявания в игрите, изкуствения интелект и технологиите за камери, които ще променят начина, по който работим, учим и играем в днешния свят и ще внедрим напредналата мобилна платформа на Qualcomm от поколение 800 в серията на moto G през следващата година“ – заяви Буниак пред аудиторията на събитието.

Сподели
Предишна страницаТеленор предлага Huawei Mate 40 Pro в силно ограничени количества
Следваща страницаWhatsApp позволява да публикуваме краткотрайни съобщения
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.