Телекомуникационният мобилен оператор Макс пуска коледна промоция – добавка към стандартния план за мобилен интернет в размер на 200 000 MB на цена от 2 лв. Добавката „Extra 200“ е валидна за всички настоящи клиенти на абонаментните планове на Макс – „Easy“, „Unlimited+“ и „Flexy“, които искат да увеличат обема от трафика си на максимално достижима скорост за празниците. Добавката е еднократна и важи до 10.01.2017 година, независимо от момента на активация.

„С наближаването на коледните и новогодишни празници искаме да изненадаме нашите клиенти с атрактивно предложение за огромно количество супер бърз мобилен интернет на цена от само 2 лева. През този период на годината потреблението на мобилни услуги расте и затова отговаряме на нуждите на нашите клиенти“ – споделя изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.

До скоро клиентите на Макс можеха да избират добавки с между 1 000 и 5 000 MB. С пускането на новия план Flexy станаха достъпни добавки до 50 000 MB, а само в този сезон клиентите ще могат да увеличат трафика си с цели 200 000 MB мобилен интернет на максимална скорост.

Повече информация може да бъде намерена на сайта на Макс www.maxtelecom.bg, в магазинната мрежа на компанията и на тел. 0999 111.