Едва ли им по-голямо удобство за любителите на спиртните напитки от възможността да могат да си ги поръчат онлайн. В забързаното ежедневие да можете да поръчате всичко онлайн, дори и алкохола за собственото си градинско парти си е наистина голямо предимство, което ще ви спести много време в обикаляне по магазините. Ето такъв магазин за алкохол е и небезизвестния Partyprimex.

Следвайки новостите в търговията, и в желанието и да бъдат максимално полезни на своите клиенти, от магазин за алкохол Partyprimex превръщат пазарувате от нещо досадно, в нещо много приятно, което не изисква много усилия и пести на хората свободното им време. Представете си как след работа очаквате колегите ви да ви дойдат на гости. Искате да ги впечатлите с някое класно и изискано уиски, но за целта трябва да обикаляте по магазините.

Вече няма нужда да мислите за това, защото може да поръчате вашето любимо малцово, ирландско или шотландско уиски онлайн – от магазинът за алкохол Partyprimex. Освен това, там освен различни видове уиски ще намерите голямо разнообразие от различни марки водка, джин, ром, вино, вскякави ликьори и дори ракия. Цените са изгодни и не са по-високи от останалите магазини за алкохол в страната. В този магазин за алкохол ще намерите и марки алкохол, които не са масово разпространени, така, че да впечатлите вашите приятели или колеги.

Хубавото е, че този магазин за алкохол разполага със собствена доставка и ще ви достави алкохола където и да се намирате вие, при това изключително бързо. Централата на магазина се намира в Пловдив, но извършват доставки в цялата страна. Така, че просто се обадете и заявете доставка до вашия дом или офис. Може да платите с кредитна или дебитна карта, наложен платеж при доставка или по банков път – както на вас ще ви бъде по-удобно.

Сподели
Предишна страницаБезжичен пейсмейкър
Следваща страницаНай-сложният материал в света
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.