Теленор осъзнава отговорността си към обществото в този труден момент и прави необходимото, за да осигури на своите клиенти възможности да продължат да поддържат връзка със своите близки, както и да получат качествено обслужване и отговор на всеки свой въпрос.

Затова магазините на Теленор в цялата страна работят, макар и с намалено работно време и засилени мерки за защита на клиентите и служителите на оператора. Магазините на оператора, с изключение на обектите в големите търговски центрове, са отворени от 10 до 18 ч. всеки ден от понеделник до петък.

Във всички търговски обекти са в сила правила за стриктно прилагане на мерките за предотвратяване на разпространението на инфекции. Магазините се дезинфекцират по няколко пъти на ден. Почистват се всички работни повърхности, компютри, POS-терминали, демонстрационни устройства, дръжки на врати и др. Служителите в магазините задължително работят с предпазни маски и ръкавици. В случай, че бъде необходимо, обслужването на клиенти се прекратява до извършване на необходимата дезинфекция. Също така е въведено ограничение в броя на посетителите, които могат да се намират в магазина едновременно и задължително отстояние от минимум един метър между тях. Теленор препоръчва плащанията с банкова карта, както клиентите могат сами да поставят картите в платежните устройства.

В случай на образуване на опашки пред магазин, Теленор препоръчва спазването на поне 2 м дистанция между хората. Компанията сърдечно благодари на всички клиенти, посещаващи магазините на оператора, за тяхното разбиране и търпение и моли за тяхното съдействие в осъществяването на мерките за защита и предотвратяване на инфекции.

Теленор отново напомня, че най-популярните и най-ползвани услуги на оператора са достъпни в интернет и в безплатното приложение MyTelenor и са подходящо решение за ограничаване на риска в условията на продължаващите епидемии от коронавирус и сезонен грип. Пълна информация за алтернативните канали за самообслужване и за активностите на оператора под надслов „Остани си вкъщи“ е налична и се актуализира постоянно на www.telenor.bg/stay-at-home

Сподели
Предишна страницаНа 15 март празнуваме рожден ден на .com домейните
Следваща страницаВкаменелости доказват удължаване на дните
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.