Краят на годината наближава и ето че Apple показаха кои са техните любими iOS приложения за 2015-та. Това, което следва, са 25 апликации, които можете да свалите за вашето i-устройство. Има както безплатни, така и платени такива, но уверяваме ви – всички те си заслужават; все пак са подбрани от гиганта. Тъй че нека не се бавим, ами да започнем да ги изброяваме. Ето ги…

periscope-icon1. Periscope

Разработеното от екипа на Twitter приложение позволява да снимате видео и да го показвате на своите последователи в реално време. Много удобно, забавно и интуитивно!

Безплатно – Свали

2. Enlightenlight-icon

Enlight е изключително удобно за използване приложение, което ви дава пълна свобода при редакцията на снимки преди да бъдат споделени в някоя от социалните мрежи.

$3,99 – Свали

robinhood-icon3. Robinhood

Как можете да търгувате с акции на стоковата борса без да харчите нито стотинка? С Robinhood, разбира се. Апликацията ще ви обясни как точно става това, но не изглежда да е трудно.

Безплатно – Свали

4. Workflowworkflow-icon

Workflow е от тези приложения, помагащи ви да автоматизирате най-честите действия, които правите на своя смартфон – обаждане до някой конкретен номер, зареждане на уеб страница, качване на снимка в облака и т.н.

$2,99 – Свали

instagram-icon5. Instagram

Има ли смисъл да обясняваме изобщо? Всеки знае какво е Instagram. Услугата не е любима само на Apple и не само за тази операционна система. Изобщо има ли някой, който да не ползва Instagram?

Безплатно – Свали

6. HBO Nowhbo-now-icon

Тази апликация е нещо като българското HBO GO, само че за телефон. Позволява ви да гледате любимите си филми и сериали навсякъде и по всяко време. Абонаментът е месечен, но всеки, който ползва HBO GO знае колко е удобно.

$15 на месец – Свали

hopper-icon7. Hopper

Ако планирате скорошно пътуване, Hopper е за вас. Това безплатно приложение ще следи информацията, която сте му задали и ще ви уведоми ако цените на някоя от услугите, които ще ползвате за пътуването, падне.

Безплатно – Свали

darkroom-icon8. Darkroom

Ето още едно, което ще ви помогне да редактирате снимките си. Тук разликата обаче е, че можете да направите свои собствени филтри тип Instagram, които да използвате. Някои от тези фукции се заплащат допълнително.

Безплатно – Свали

lark-icon9. Lark

Lark е мобилен фитнес инструктор. Работи подобно на Siri – можете да му говорите, а той ще ви съветва за всичко, което можете да се сетите; от най-удобната ви диета, до всичко, свързано с упражнения.

Безплатно – Свали

the-everything-machine-icon10. The Everything Machine

The Everything Machine ще помогне на вашите деца да развият мисленето си – апликацията позволява виртуално конструиране на всякакви машинки, с крушки, копчета и т.н. Забавно и полезно!

$2,99 – Свали

11. Pacemakerpacemaker-icon

Pacemaker не е това, което си мислите – въведете Spotify данните си в приложението и мигновено ще можете да покажете колко добър DJ сте. Избирайте песни, смесвайте ги, играйте си с пулта и още много други. Някои от ефектите се заплащат допълнително.

Безплатно – Свали