От днес до 6 октомври, закупилите и активирали своя нов смартфон Galaxy S10e, S10 или S10+, могат да се включат в томбола за 2 500 награди

 

По повод началото на новата учебна година и работен сезон, от днес Samsung стартира специална промоция за всички свои смартфони от серията Galaxy S10. В периода 16 септември – 6 октомври, всеки клиент закупил и активирал Galaxy S10+, S10 или S10e има възможността да се включи в томбола за спечелване на един от 2500 броя умни часовници от ново поколение Galaxy Watch Active.

15 дни след датата на активация на своето устройство, всеки притежател на смартфон S10 трябва да се впише в акаунта си в приложението Samsung Members[1] и в секция„Ползи“ да последва специален информационен банер, за да се регистрира за участие в томболата.

Регистрацията трябва да се случи между 1 и 24 октомври, а на 25.10 в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени 2 500 късметлии, които успешно са активирали и регистрирали своето ново устройство в периода на промоцията.

Наградата в промоцията – умният часовник Galaxy Watch Active – притежава 1,1-инчов дисплей и дискретен, олекотен дизайн. С премиум характеристики за поддържането на балансиран, здравословен и хармоничен начин на живот, той предлага възможност за персонализиран циферблат, проследяване в реално време на 39 различни фитнес дейности, мониторинг на кръвното налягане и стреса, както и пълна интеграция с екосистемата Galaxy.

Смартфоните от серията S10 са налични за закупуване в търговската мрежа на телеком операторите и големите търговски вериги за потребителска електроника. Повече информация относно всички обекти, участващи в Промоцията, може да бъдат открити на https://samsung.com/bg/s10promo/.

[1] За да може да влязат в секция Ползи (Benefits) в Samsung Members, Участниците трябва да ползват своя Samsung Account (активиран за територията на България), или ако нямат, да създадат такъв, като следват посочените стъпки в приложението.

Сподели
Предишна страницаНова технология прави Tesla още по-бърза
Следваща страницаТрябва ли да инвестирате в криптовалути през 2019 г?
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.