galaxy s6

Миналата седмица ви показахме снимки с концепция на Galaxy S6, а днес ще ви предоставим едно видео на Джармейн Смит, в което той представя своята визия за Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge. Вече има доста слухове за следващия флагман на Samsung, като този, че компанията ще създаде телефона, започвайки от нулата или още т.нар. „Project Zero“. Има и спекулации, че дисплеят на Galaxy S6 ще бъде извит от двете страни.

ВИЖ ОЩЕ: SONY С НОВ СЕНЗОР ЗА СМАРТФОНИ

В концепциите на Смит за Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge и двете устройства са с дисплеи с резолюция от 1440 x 2560 пиксела и пикселна гъстота 554 ppi. Те са и с по-бързо зарядно, което захранва половината батерия, която е 2980mAh, за 20 минути, а напълно зарежда устройството за 65 минути.

Задната камера е 20 мегапиксела с оптична стабилизация на изображението, която ще може да прави 1080p@120fps видео запис. Имаме и двойна LED светкавица. И двете устройства са представени в черно и бяло. Все още е рано да се каже дали извитият дисплей е по-добър за продажбите и ще привлече потребителите, заради това в концепцията на Смит смартфонът е представен в два варианта.

Харесва ли ви тази концепция?