Leaked-internal-Sony-renders-of-the-Xperia-Z4-and-new-UI

Вчера WikiLeaks публикува всички данни, които изтекоха от миналогодишния хак срещу Sony Pictures, съдържащи 173 132 имейла и 30 287 отделни документа. Освен правни документи и кореспонденции между изпълнителните директори на компанията, сред тези данни има и нещо доста интересно за феновете на технологиите – концепции на Xperia модел, както и на други устройсва от серията, открити от @xperialeak.

Вчера @ViziLeaks публикува информация, че Sony ще заложи на изцяло метален дизайн за Xperia Z4, както и че ще интегрира скенер за пръстови отпечатъци в новия флагман. Интересното е, че концепциите във файловете, публикувани от WikiLeaks, показват именно такъв смартфон.

На изображенията се вижда устройство с метална рамка, като изглежда и задният панел е направен от този материал. Пауър бутонът също е претърпял редизайн и вече е достатъчно голям, за да може в него да бъде имплементиран скенер за пръстови отпечатъци. Както виждате, думи като „непрекъснат“, „простота“ и „солиден“ са ключови в презентацията, което подсказва за нова дизайнерска линия.

Някои от изображенията показват, че Sony ще заложи на 2.5D стъкло за дисплея, подобно на iPhone 6, а на други пък се вижда нов потребителски интервфейс – „MONO/New UI“. По всичко изглежда, че компанията иска да освежи серията с нововъведения, но трябва да имате предвид, че тази информация не е потвърдена официално и въпреки че изображенията идват от вътрешната база данни на Sony, не е сигурно дали тази година ще видим реализация на показаното. Очаква се Xperia Z4 да бъде официално представен през септември, най-вероятно на IFA 2015 в Берлин.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS