супергерой

Да си супергерой е мечтата на всяко едно хлапе. Още от невръстни всички ние си лягаме и ставаме с мечтата за супер сили, които имат героите от анимационните филмчета и киното. Разбира се, това са само мечти за една измислена фигура, на която се стремим да приличаме. Това е нещо непостижимо в реалния свят, поне докато наистина не създадат Iron Man или някой химик не измисли отвара, която да те превърне в Капитан Америка или нещо подобно.

А колко всъщност би струвало да си супергерой като Капитан Америка?

Това е нещо, което не се бях замислял до днешен ден, след като попаднах на едно много интересно видео. То ни показва в детайли каква е цената да си супергерой. Учудващо или не, но тя не е никак малка, да не казвам, че е направо непосилна. Да си Капитан Америка ще ти струва скромната сума от 54 977 922 долара. В тази сума включваме щит за 54 431 100 долара, пари за храна, за заплатата на създателите на серума, пари за дрехи и т.н.

Всичко това прави възможността да станеш супергерой все по-малка. За такава сума може да се оборудва цяла армия, а наливането на толкова много пари в един човек е малко нереално.