На 2 декември с изискан коктейл и ексклузивна прожекция на зрелищния блокбастър на режисьора Ридли Скот Изход: Богове и Царе 3D се откри най-голямата PREMIUM ЗАЛА в Кино Арена Младост София.

Залата е оборудвана и изградена по концепцията за PREMIUM киноизживяване, която включва най-новата система за озвучаване в кино индустрията Christie Vive Audio. Високоговорителите са базирани на технологията „Лентов драйвър“, която осигурява изключително чисто и ясно възпроизвеждане на всички звуци във вида, в който те са били създадени в Холивуд. Високоговорителите на Christie Vive Audio са проектирани и конфигурирани по системата DOLBY ATMOS, представяна в България ексклузивно от Кино Арена. DOLBY ATMOS осигурява 360° панорама на звука в залата и дава възможност на зрителя да получава усещането, че се намира в самия филм. За още по-добра акустика на кинозалата е приложена и най-добрата съществуваща акустична система Ecophone /Швеция/.

Кино АренаPREMIUM залата в Кино Арена Младост разполага с 405 удобни кожени кресла, които предоставят максимален комфорт и удобство за зрителя. Разположението на креслата и наклонът на стейдиума осигуряват безпрепятствена видимост към екрана от всяка гледна точка в залата. [lquote]Звукът в тази зала е чудесен[/lquote]Впечатляващият екран в залата от серия Clarus на най-добрата фирма в света за киноекрани Harkness, е изграден от стена до стена и от пода до тавана за оптимален размер на образа. За осветяване на екрана са използвани два Christie Digital 4K HFR проектора, които са най-мощните предлагани на пазара днес. Проекторите са конфигурирани със специална разработка за формиране на 3D изображения на фирмата RealD. В комбинация с големия екран зрителят ще се може да види най-доброто триизмерно изображение и да се наслади на филмите, както никога до сега.

Програмата на PREMIUM залата в Кино Арена Младост включва прожекции на филмите „Пингвините от Мадагаскар 3D“ и „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 1“ от 3-ти декември, ексклузивни предпремиерни прожекции 7 дни по-рано на дългоочаквания хит „Изход: Богове и Царе 3D“ от 5-ти декември и „Хобит: Битката на петте армии 3D“ от 19-ти декември. Всеки зрелищен филм заслужава PREMIUM представяне, а зрителите могат да си купят билети за изборените филми още от 26-ти ноември.

Две PREMIUM зали с Dolby Atmos звук вече посрещат зрители в Кино Арена Делукс, Bulgaria Mall, а от 12-ти декември се отваря и PREMIUM зала с Dolby Atmos звук и удобни кожени кресла в Централ Мол Плевен.

Луксозната обстановка в premium залите в комбинация с реалистичния образ и мощната озвучителна система с конфигурация DOLBY ATMOS, предоставят кино изживяване от ново поколение, а зрителите вече имат възможност да изживеят всяко измерение в новата и най-голяма PREMIUM зала в Кино Арена Младост София!