Свежите допълнения към серията слушалки от Sony ви носят вълнуващ звук и безкомпромисен стил, докато сте навън – без проблеми със заплетени кабели.

Чисто новите модели слушалки за пролетта предлагат свободата и комфорта на безжичното Bluetooth® слушане. Просто докоснете своя NFC-съвместим Walkman®, MP3 плейър или смартфон до слушалките, за да установите мигновена безжична връзка. След това се облегнете и се наслаждавайте на музиката, така както винаги сте се надявали тя да звучи – с богат, контролиран бас и детайлни, кристални високи тонове.

ВИЖ ОЩЕ: Мотосалон София 2015: добре дошли в света на моторите

MDR-1ABT

Като нов член на признатата MDR-1A серия, луксозният MDR-1ABT ви носи безжичен, висококачествен звук.

Това са първите слушалки от Sony, които разполагат с LDAC™, новата аудио технология от Sony, позволяваща високо качество за безжично слушане чрез Bluetooth®. Този ефективен нов кодек предава три пъти повече данни от обикновените Bluetooth връзки и ви позволява да стриймвате чист, висококачествен звук без забавяне, безжично, от съвместими устройства като първокласния музикален плейър с висока резолюция NWZ-A15 Walkman.

От звучен бас през балансирани средни честоти и ултра височини, ще се радвате на звук с разширена честотна лента от 40-милиметрови HD драйвери – с точно възпроизвеждане на всеки музикален нюанс, благодарение на диафрагмите с алуминиево покритие Liquid Crystal Polymer Film. Вашият абсолютен комфорт е на първо място, с ергономични слушалки с модерна мека структура, която пасва плътно около ухото.

Дори когато слушате своята MP3 музикална колекция, технологията Sony DSEE допринася за естествено аудио изживяване, възстановявайки високочестотната информация и тихите тонове, които се губят в силно компресираните аудио файлове.

Сензорът за допир отстрани на слушалките е още една вълнуваща иновация. Прескачайте парчета, приемайте телефонни обаждания или регулирайте силата на звука с прости, интуитивни жестове с върха на пръста: вече нищо не може да отвлече вниманието ви от музиката.

MDR-ZX770BN

Пътувайте със стил и в блажена тишина с най-новите Bluetooth слушалки с дигитално заглушаване на шума от Sony. С удобен, обгръщащ ухото дизайн за допълнителен комфорт при дълги пътувания, MDR-ZX770BN намалява кабинния и други странични шумове, използвайки мощен DNC софтуер от Sony.

Свържете безжично с едно докосване с телефона или Bluetooth®-съвместим MP3-плейър, докато пътувате продължително или просто по време на тежък ден в офиса, и се насладете на успокояващ, кристален звук. Благодарение на удобния въртящ се дизайн, слушалките се прибират далеч по-лесно и не заемат много място в чанта или куфар, докато пътувате. Удълженото време за слушане на музика до 13 часа (с включен NC) между две зареждания на батерията, ви позволява да се насладите на дългите пътувания със самолет или влак без прекъсване.

MDR-ZX330BT

Безжичното слушане през Bluetooth е изключително просто и удобно с MDR-ZX330BT. Сложете леките и удобни слушалки и се свържете с вашия телефон или MP3-плейър лесно, с едно докосване. Гарантиран е мощен, добре балансиран звук от 30 драйвера, а 30-часовият живот на батерията за безжично слушане означава, че няма да останете без музика по пътя към работата или при по-дълго пътуване.

MDR-AS600BT

В тон с активния ви начин на живот, MDR-AS600BT предоставя удобството на Bluetooth слушане по време и на най-тежката тренировка или просто докато тичате в парка.

Устойчивият на пръски дизайн не се страхува от дъжд или изпотяване по време на изтощителни тренировки. А с вградения микрофон е лесно да приемате телефонни разговори с натискането на един бутон, без да губите ритъм, докато сте на пътеката за бягане.

Новите слушалки MDR-1ABT, MDR-ZX770BN, MDR-ZX330BT от Sony са в продажба в Европа от месец май, а MDR-AS600BT – от април.

Технически характеристики

Модел MDR-1ABT 

  

  

MDR-ZX770BN          

 

MDR-ZX330BT

 

MDR-AS600BT

 

Вид Затворен, динамичен Затворен, динамичен Затворен, динамичен Затворен, динамичен
Начин на носене С лента за глава

(около ушите)

С лента за глава

(около ушите)

С лента за глава

(около ушите)

За поставяне в ушите
Драйвери Φ40 мм, тип Dome

(HD единици)

Φ40 мм, тип Dome

(HD единици)

Φ30 мм, тип Dome

(HD единици)

Φ9 мм, тип Dome

(HD единици)

Чувствителност 98 dB/mW (пасивен режим на работа) NC ON: 98 db / MW (Жична)

NC OFF: 100 db / MW (Жична)

Честотни характеристики 4 Hz – 100KHz (пасивен режим на работа)

20Hz – 40kHz (A2DP

LDAC 96 kHz, 990 Kbps)

20Hz – 20KHz (A2DP 44,1 kHz)

8 Hz – 22 000 Hz (пасивен режим на работа) 20 Hz – 20 000 Hz

(A2DP: 44,1 kHz)

20 Hz – 20 000 Hz

(A2DP: 44,1 kHz)

20 Hz – 20 000 Hz

(A2DP: 44,1 kHz)

Съпротивление 24 Ω (1 kHz)  (пасивен режим на работа) 23 Ω (1 kHz)  (NC ON/ Жичен)

50Ω(1kHz) (NC OFF/ жичен)

 

 

Максимално натоварване 100 mW (пасивен режим на работа) 100 mW (пасивен режим на работа)
Пасивен режим Да (в комплекта има кабел за слушалки) Да (в комплекта има кабел за слушалки) Не Не
Аксесоари в комплекта Micro-USB кабел (прибл. 50 см) (1)

Кабел за слушалки (прибл. 1.2 м) (1)

Калъф (1)

 

Micro-USB кабел (прибл. 50 см) (1)

Кабел за слушалки (прибл. 1.2 м) (1)

Калъф (1)

 

Micro-USB кабел (прибл. 50 см) (1) Micro-USB кабел (прибл. 50 см) (1)

Дълги хибридни силиконови гумени накрайници за уши (SS/S/M/L по 2)

Arc supporters (S/M/L по 2)