Арт-семестър-2015-Karol

Нови монети, конски индекс, арт валути и много бикове посрещат клиентите на Финансова група Карол. В арт салона вече е подредена изложба на участниците в единственото по рода си обучение по управление на финанси за хора на изкуството. В програмата му са включени теми, които дават основни понятия и знания за парите, пазарите и инвестициите. Творците учат защо и как трябва да се грижат за личните си финанси, как да правят бюджет, в какво и как могат да инвестират сами и как да изберат взаимен фонд, ако решат професионалисти да инвестират вместо тях.

За да е по-достъпно и интересно за арт хора, организаторите от Корпоративен университет Карол са включили и теми, които правят връзката между личните финанси и личната професионална реализация на творците, а темите се дискутират в арт шопи с брейнсторминги, някои от които водени от самите участници. Гост лектори, между които галеристи и художници, обучават творците в изкуството да изграждат личен бранд или как да изберат галерист и как да общуват с медиите. Последната седмица е творческа и именно това е времето, когато художниците са създали своите творби, вдъхновени от новите финансови знания.

Изложбата на участниците в Арт семестър 2015 г. ще бъде открита на 8 септември в 18 часа в салона на Финансова група Карол и ще бъде отворена до 8 октомври. Това е втората обща експозиция на творци, след старта на проекта миналата година.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS