В днешния забързан свят и напрегнато ежедневие, търсим  всякакви начини да улесним живота си, да направим деня си по – лек и спокоен. Грижата по дома е сред дейностите, които изисква доста енергия, а прибирайки се вечер уморени, искаме да се отпуснем в уюта и комфорта му. Представете си само – климатикът е зададен на идеалната температура, бойлерът е с топла вода, фурната ви чака с приготвено и още топло ястие.

Това не е сценарий от бъдещето, а част от настоящето. По – скоро това са само малка част от възможностите, които ни дава „умният дом“.

Какво всъщност означава това? Най – общо казано, зад термина умен дом” (Smart Home Home Automation) стоят  всевъзможни устройства и джаджи, чиято основна цел е автоматизиране и лесно управление на уреди, които ползваме ежедневно у дома.

За да създадете умен дом трябва да имате смартфон, който трябва да отговаря на определени параметри и уредите, които притежавате да имат опция за дистанционно управление чрез интернет връзка. Днес все повече производители внедряват тези технологични новости, някои вече са факт, така че скоро ще бъде просто въпрос на удобство и избор какво да изберете. Сред най – популярните днес уреди, които може да купите са електрическите крушки, щори, климатичната система на дома, аудио система, пералня, печка, фурна, бойлер, робот за почистване. Почти…всеки уред, за който си помислите.

Сценариите, които може да автоматизирате са безкрайни, например:

– включване / изключване и настройка на осветлението, чрез таймер или чрез сензор за движение;

– отваряне / затваряне на щори в зависимост от часовото време (например, затваряне на щори в стая със западно изложение при залез);

– пълна настройка на климатичната система, задаване на желана температура при напускане на дома или при прибиране след работа;

– отдалечено видеонаблюдение, наблюдение на домашни любимци, синхронизиране на осветлението с охранителната система;

– възпроизвеждане на музика във всяко помещение или при комбинация със сензори за движение (музиката може да ви следва от помещение в помещение;

– включване/изключване на различни електроуреди);

Високотехнологичните устройства обаче са доста скъпи, но това не ги прави недостъпни, тъй като има много възможности за финансиране. Вземане на кредит от банка е една не лоша, но и доста тромава възможност, изискаваща време за одобрение на кредита. Решението е бърз заем от СИТИ КЕШ – пари за всеки.

СИТИ КЕШ предлага богата палитра от продукти CITYCASH WEEK, CITYCASH 2-WEEK, CITYCASH MONTH, CITYCASH  КРЕДИТ ЗА ПЕНСИОНЕРИ, CITYCASH VIP.

СИТИ КЕШ – пари за всеки дава възможност на клиентите да реализират всяка своя мечта и идея.

Съгласно вашите възможност за погасяване, можете да изберете между погасяване за седмица две или месец. Сумата, която бихте могли да изтеглите е от 200 лв. до 3000 лв.

СИТИ КЕШ – пари за всеки има и гъвкава програма ориентирана към лоялните клиенти, както и програма ориентирана към клиентите, които са в пенсионна възраст.

В случай, че се колебайте кой точно продукт да изберете, на ваше разположение са кредитните консултанти на СИТИ КЕШ, с които можете да се свържете по телефона или да ги потърсите в офисите на СИТИ КЕШ.

Предимството на услугата от СИТИ КЕШ е, че е няма нужда от поръчители или ипотеки.  Кредитът се одобрява бързо, само срещу вашата лична карта и информацията, която сте предоставили.

Умният дом вече не просто мечта, а реалност, която може да сбъднете.