Как да направим IT офисът по-приветливо място

Кошниците с цветя могат да бъдат прекрасно допълнение към всеки офис декор. Те осигуряват естествено докосване и могат да помогнат за озаряване на пространството, което го прави по-приветливо и уютно. Кошница с цветя може да се постави на рецепция, конферентна маса или дори в чакалня, за да се създаде топла и приветлива атмосфера. Освен това някои цветя имат фин аромат, който може да допринесе за цялостното изживяване в офиса. В настоящата статия ви даваме няколко идеи за пролетни цветя, с които да поканите сезона в офиса си.

Лалета

Лалетата са едни от най-популярните цветя за пролетта и се предлагат в различни цветове, което ги прави идеални за аранжиране на кошници. Те имат прост, елегантен вид, който се съчетава добре с други пролетни цветя.

Ирис

Ирисът е класическо пролетно цвете, което се предлага в различни цветове, включително синьо, лилаво и бяло. Те имат уникален, поразителен външен вид, който със сигурност ще добави малко интерес към всяка пролетна кошница. Ирисите могат лесно да се съчетават с други цветя, за да се постигне интересен и различен вид, например в кошничка красиви пролетни цветя №2 от бутик Жардин.

Цветя от ЖардинНарциси

Нарцисите са друго популярно пролетно цвете, което е идеално за аранжиране на кошници. Те имат ярко жълт цвят, който със сигурност ще внесе малко слънце във всяка стая. Нарцисите също имат сладък, деликатен аромат, който добавя към техния чар.

Зюмбюли

Зюмбюлите са ароматно пролетно цвете, което се предлага в различни цветове, включително розово, синьо, лилаво и бяло. Те имат красив, пълен външен вид, който е идеален за аранжиране на кошници.

Божури

Божурите са популярно цвете за сватби, но също така са чудесен избор за аранжиране на пролетни кошници. Те имат големи, пълни цветове в нюанси на розово, червено и бяло и имат сладък аромат, който със сигурност ще изпълни всяка стая.

Лютичета

Лютичето е красиво пролетно цвете, което се предлага в различни цветове, включително розово, оранжево, червено и бяло. Те имат уникален вид със слоеве от деликатни венчелистчета, които създават красив, пълен цъфтеж.

Лютичета

Сладък грах

Сладкият грах е деликатно пролетно цвете, което се предлага в нюанси на розово, лилаво и бяло. Те имат сладък аромат и деликатен, романтичен външен вид, който е идеален за аранжиране на пролетни кошници.

Анемоне

Анемоните са уникално пролетно цвете, което се предлага в нюанси на бяло, розово и лилаво. Те имат деликатен вид на хартия, който се съчетава добре с други пролетни цветя като зюмбюли и лалета.

В заключение, има много красиви пролетни цветя, които са идеални за аранжиране на кошници. От лалета и нарциси до божури и сладък грах, има много възможности за избор. При създаване на пружинна подредба на кошница