пари

Как обикновен човек може да изкара пари от новия iPhone 6? На пръв поглед е невъзможно, защото за такива джаджи обикновено се плаща, а не ти плащат. Нещата обаче вече са различни – с времето настъпват промени, които никой не е и помислял, че ще се случат. Последен писък на модата и връх на човешкия гений е изкарването на пари от висене на опашка за новия iPhone 6.

Аз също съм фен на новите джаджи и обичам да имам нещо ново възможно най-рано. Някои хора обаче превръщат това в такава мания, че чак започва да граничи с болестно състояние. Ето например в САЩ, пред магазина на Apple вече започва да се образува опашка от чакащи да си купят телефона. Ако искате вярвайте, но това е факт и понеже не на всеки му се виси там една седмица, но все пак иска да има телефона, той дава пари на “кибици”, които да му пазят мястото. Така вече има клиенти, които са дали на други хора 1250$, за да им пазят мястото. Някои пък вече са натрупали около 7000$ по същия начин.

Това започва да става един супер доходоносен бизнес, от който хора в затруднено положение, такива без работа или други нуждаещи се от пари могат да се възползват. Виждате, че и сумите не са никак малки, да не казвам, че дори са повече от цената на самия телефон. Вече видяхме един подобен случай, в който австралийци предлагат до 800 $, за да се редиш вместо тях на опашка за iPhone 6, тъй че спокойно можем да кажем, че тази мания е превзела всички.