Американският търговски празник Black Friday е известен по цял свят като деня с най-големи отстъпки. Последните години тази традиция се разпространи по цялото земно кълбо и сега, в почти всички страни, потребителите чакат с нетърпение края на ноември, когато ще имат шанса да се сдобият с желани стоки на значително по-ниски цени.

Съществен недостатък на Black Friday обаче е, че се случва само веднъж в годината, а нуждата от промоции е целогодишна. По тази причина, онлайн платформата Bazar.bg организира ежемесечен Черен Базар, на който търговците предлагат стоките от своите обяви онлайн, със значителни намаления. По този начин, хем достигат до по-голям кръг от клиенти, хем демонстрират стоките си пред повече потребители.

В кои раздели на Bazar.bg има отстъпки по време на BlackBazar

Намаленията на стоки по време на месечния Черен Базар са пръснати в широка гама от категории – от мода, през спорт и хоби до дом и градина. Там ще намерите:

  • Мъжки и дамски дрехи и обувки;
  • Козметика;
  • Аксесоари;
  • Бижута;
  • Детски и бебешки дрехи и играчки;
  • Книги;
  • Техника и електроника.

Без значение дали става въпрос за нови предмети, или втора ръка, при пазаруване от BlackBazar в Bazar.bg получавате гаранция, че стоката е реално намалена и търговецът е с добра репутация.

Защо да пазаруваме от ежемесечния Black Friday на Bazar.bg

Организираните всеки месец Black Friday намаления дават шанс на клиентите целогодишно да попадат на изгодни оферти за различни видове стоки. Освен това участващите търговци в събитието трябва да отговарят на конкретно разписани условия, за да участват и едно от тях е обявените намаления да са напълно реални.

За да се постигне това, от Bazar.bg следят обявите, участващи в Black Friday, да са публикувани поне месец по-рано и обявената цена без намаление да не е променяна 30 дни, както и минималната отстъпка да е 20%. По този начин се гарантира почтеност и недобросъвестните търговци се лишават от възможността изкуствено да надуят цените преди намаленията.

Благодарение на тези добри търговски практики и стриктен контрол, Bazar.bg е една от най-известните платформи за онлайн търговия с отлична репутация и над 2 000 000 лоялни потребители. Ако още не сте си създали профил, побързайте и се регистрирайте още днес, за да се възползвате още от първия предстоящ месечен Black Friday. А кога ще се случи той – можете да проверите на таймера на страницата, който отмерва дните и часовете до следващото събитие с вълнуващи намаления на широка гама от стоки.

Сподели
Предишна страницаСтажантската програма на Теленор привлече над 600 кандидати
Следваща страницаПет съвета за по-добра защита на електронната поща от вируси и SPAM
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.