SEO услуги

Използването на SEO услуги води до редица ползи за клиентите на една SEO агенция. Знанията и анализите, които предоставят специалистите в реномираните компании за SEO, са отличен начин да помогнат в постигане на резултатите, които търсите. Най-често целите на един бизне сайт са повече продажби онлайн, ако сайтът е онлайн магазин или повече онлайн запитвания и поръчки, ако сайтът предлага услуги.

SEO услуги – с какво допринасят за развитието на сайта ни?

 • Подобряване индексирането на съдържанието на сайта – което пряко ще въздейства върху това колко хора ще видят сайта ви, на коя позиция ще излиза той в търсачките и, съответно, каква ще е откриваемостта ви.
 • Генериране на повече трафик и продажби – което, от една страна, е провокирано директно от по-горния фактор, а от друга е опосредствано от факта, че съдържанието ще е завладяващо, методът на презентация ще е оптимален и ще се постигнат високи ефекти.
 • Оптимизация на съдържанието – текстовото съдържание на един уебсайт е основно за привличане и задържане на потребители и клиенти, за информираността им и за познаваемостта на вашия бранд.
 • По-добро класиране по набелязани ключови думи – по този начин ще сте сигурни, че когато потребителите напишат някаква ключова дума, която характеризира вашия бранд, уебсайтът ви ще излиза в търсенето, при това на по-предни позиции, така че да можете да генерирате повече трафик.

Какви са възможностите за сео оптимизация на сайт?

SEO възможностиРазбира се, SEO услуга може да дойде под редица форми. Те са необходими по една или друга причина и, съответно, носят специфични резултати, ползи и имплементиране на стратегии. Такива включват:

 • SEO одит – една от главните SEO оптимизация услуги, които са съществени за цялостната стратегия, тъй като служи да се изясни какво е техническото състояние на сайта. След това се продължава към планиране на SEO оптимизация на сайт, с цел да се прецени как да се създаде съдържание и какво, кои методи да се приложат за генериране на трафик и, съответно, да се изгради цялостна SEO стратегия.
 • Изработка на сайт – във възможностите на SEO агенциите е изработката на уебсайт, като при това те използват знанията и уменията на програмисти, които са запознати с основните On-Page стандарти на SEO.
 • SEO консултация – без значение дали ще ви трябват SEO услуги цена, информация за предложенията на агенцията, стратегии и методики, съвети как да приложите анализите или други специфични питания и желания, SEO консултацията може да ви даде информация за всички тях.
 • Абонаментна SEO поддръжка – която осигурява дългосрочно оптимално решение за сео оптимизация услуги от различни видове, в зависимост от включеното в абонамента.
 • Автоматично следене на позициите в Google – за да може да се прецени ефектът от стратегията и, при необходимост, тя да се промени.
 • Откриване на опасни линкове – изключително важно за безопасността.
 • SEO хостинг – тъй като такъв е необходим за всеки един уебсайт.

Как да изберем правилната SEO агенция?

Разбира се, съществуват различни SEO фирми, като някои от тях са с по-добри резултати, по-висок опит и по-положителни отзиви от клиенти, тъй като предоставят отлични предложения и ги изпълняват с висок професионализъм и успех.

При избор на агенция поискайте подробна информация какво се включва в SEO услугата и колко души ще работят по вашия сайт; какви резултати има постегнати агенцията с други бизнеси; какви отчети ще получавате и колко често; проверете дали агенцията е доверен партньор на Гугъл – Google Partner.

Не ви препоръчваме да се спирате на фирми, които ви обещават бързи резултати и такива, които дават гаранции за успех.

Една от първите и реномирани агенции в България е Ganbox, която отговаря на най-добрите практики на Google от вече над 16 години и е изключително популярна сред собствениците на онлайн магазини в България, които имат нужда от висококачествени услуги за SEO оптимизация за търсачки.

SEO агенция

Сподели
Предишна страницаПървите ембриони от бозайник вече са отгледани в космоса
Следваща страницаStarship версия 2 е в процес на разработка
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.