Магазините на Теленор ще работят с променено работно време по време на коледните празници.

Магазинът в Бизнес Парк София ще работи със стандартното си работно време през целия период, с изключение на 23, 24 и 25 декември, които ще са почивни дни за магазина.

На 24 декември магазините в страната ще работят от 9:00 до 18:00 часа, а обектите в моловете и във веригата магазини Кауфланд ще са с работното време на съответния обект.

Коледа, 25 декември, ще бъде почивен ден за всички търговски обекти на компанията в страната, с изключение на магазина на Теленор в Serdika Center в София, който ще работи от 12:00 до 20:00 часа. На 26 декември магазините в цялата страна ще работят от 10.00 до 18.00 ч., като тези в търговските центрове и Кауфланд ще работят със стандартно работно време.

В дните между коледните и новогодишни празници, всички магазини на Теленор ще работят с обичайното си работно време. На 31 декември, магазините в страната ще работят от 9:00 до 16:00 часа, докато в големите търговски центрове повечето обекти на оператора ще работят от 10:00 до 18:00 часа.

1 януари 2020 г. ще бъде почивен ден за всички магазини на Теленор. От 2 януари всички търговски обекти на оператора в страната ще заработят с обичайното си работно време.

Подробна информация за работното време на всеки отделен магазин може да бъде получена и чрез мобилното приложение MyTelenor.

Сподели
Предишна страницаПетдесет български компании ще увеличат износа си по целия свят
Следваща страницаMercedes и моралните проблеми на автоматизирането
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.