След толкова много слухове и изтекла информация можем да сме почти 100% сигурни, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще бъдат представени без аудио жак. За това и много хора се чудят какъв музикален аксесоар ще дойде с покупката на флагмана от Apple – дали това ще са стандартни слушалки с 3,5 мм аудио порт и Lightning адаптер, Bluetooth слушалки тип „тапички“ или слушалки с кабел и Lightning порт?

Слухове за всички тези варианти има колкото искате. Но на кой да вярваме? Според последния такъв, който идва от китайската социална мрежа Weibo, слушалките ще са Lightning port EarPods. За да докаже достоверността си този слух, потребителят представя и снимки.

Разбира се, няма как да вярваме безрезервно на тези изображения. Съвсем естествено е те да се окажат фалшиви – не е трудно да се подправят слушалки и да изглеждат достоверно на снимки. И въпреки това, не е изключено това да е самата истина и iPhone 7 да дойде с Lightning слушалки.

Какво ще кажете? Искате ли такъв тип слушалки, или предпочитате безжични такива? А защо не и стандартни, с допълнителен адаптер? Вижте още снимки по-долу:

apple-iphone-7-lightning-earpods-headphones-leak-1

apple-iphone-7-lightning-earpods-headphones-leak-2