iphone-6s-leaked-photos-9to5mac-cover

Ето, че няколко месеце преди премиерата на тазгодишния iPhone от Apple виждаме и първите му снимки. Те са изтекли от неназован източник, запознат с вътрешните действия на компанията. От показаното разбираме, че няма разлика между дизайна на този и предишния модел.

Спекулираше се, че Apple ще изневери на досегашните си навици и ще въвъде нов дизайн в S-моделите. Това очевидно не е така и традицията продължава – iPhone 6S/6S Plus ще са със същия дизайн като своите предшественици. Снимките по-долу доказват това, а от източникът твърди, че и големината е същата – 4.7 инча за iPhone 6S и 5.5 инча за 6S Plus. За дебелината на устройствата се споменава нещо интересно – „дори и да има разлика, то тя е недоловима“.

Колкото до компонентите, местата им също не са променени. Камерата, светкавицата и микрофона са си на старото място и отворът за самата камера довежда на мисълта, че най-вероятно няма да видим камера с двойна леща, освен ако тя не се подава извън корпуса на устройството.

Е, какво мислите? Оправдаха ли се очакванията ви за дизайна на моделите? Вижте повече снимки. Кликнете върху тях за по-голям размер.

iphone-6s-leaked-photos-9to5mac-1 iphone-6s-leaked-photos-9to5mac-2 iphone-6s-leaked-photos-9to5mac-3

iphone-6s-leaked-photos-9to5mac-4 iphone-6s-leaked-photos-9to5mac-5 iphone-6s-leaked-photos-9to5mac-6

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS