Alleged-Huawei-Honor-7-and-Honor-7-Plus

Миналата година Huawei представи конкурент на топ смартфоните на пазара в лицето на Honor 6 и изглежда компанията има намерение да пусне негов наследник. Въпреки че едва пред два дни бяха представени три нови модела – флагманът Huawei P8, фаблетът P8max и по-евтиното предложение P8 Lite, изглежда те няма да са единствените изненади за тази година. Това се разбира от изтекли снимки, за които се смята, че показват Honor 7 (черният модел) и Honor 7 Plus (сивият).

На тях се вижда, че първият от двата смартфон ще бъде направен от метал, както и че ще е с по-голям екран, в сравнение с този на предшественика му Honor 6. Предполага се, че Honor 7 ще е с 5.5-инчов full HD дисплей.

Има и нещо още по-интересно. Онлайн изтекоха снимки и на устройство, което най-вероятно е наследник на Honor 6 Plus. Той също така ще предлага сензор за пръстови отпечатъци, който ще се намира на гърба, както е при Mate 7. Honor 7 Plus ще дойде с комплект от две задни камери, подобно на HTC One M8.

Устройствата едва ли ще бъдат представени преди лятото, но се очаква да са с Kirin 930/935 процесор, 3GB RAM, 16GB вградена памет и Android 5.0 Lollipop с потребителски интерфейс Huawei Emotion.

Ето и снимките:

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS