Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор на Теленор България, беше поканен в панела от журито на програмата Международни бизнес награди (International Business Awards®) на Stevie Awards за втора поредна година. Така той се присъединява към най-уважаваните лидери, предприемачи, иноватори и бизнес преподаватели в света.

Със своя богат опит в лидерството на международни технологични, телекомуникационни и медийни компании Джейсън Кинг ще е част от две съдийски комисии – за категорията Награди за управление (Management Awards), която признава постиженията на изпълнителни мениджъри, председатели и управленски екипи, и категория Предприемачески награди (Entrepreneur Award), която отличава предприемачи и екипите, основали най-успешните стартъпи из целия свят.

„За мен е изключително удоволствие да съм част от панелите от журито в тези две ключови сфери на бизнеса и очаквам с нетърпение да се присъединя към екипите от съдии и бизнес лидери. Лидерското мислене и предприемачеството ще са от съществено значение и с най-голям потенциал да допринесат за важните теми, които се дискутират днес, разпознаването на тенденциите, преди те да станат реалност, информираното изпълнение на нужните след COVID-19 промени в света и обществото и успешното продължаване на бизнеса“, каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор България. „Пожелавам късмет и успех в бизнес начинанията на всички български компании, които се състезават в тазгодишните Международни бизнес награди Stevie“, добави той.

Джейсън Кинг е водил бизнес трансформации, преструктурирания и разраствания на бизнес операциите на множество водещи и предизвикателни пазари в международни компании, включително Deutsche Telekom, UPC Liberty Global. Veon, Apple, Теленор Дания. Джейсън Кинг бе избран за главен изпълнителен директор Теленор България през 2018 г.

International Business Awards® е водещата програма за бизнес награди в света и единствената изцяло международна програма, която отбелязва постижения и позитивния принос на организации и работещи професионалисти в целия свят. International Business Awards® е един от осемте конкурса за бизнес награди на Stevie Awards, които се провеждат за 18-та година през 2020.

 

Сподели
Предишна страницаШумоизолиращи прозорци намаляват звуците от трафика
Следваща страницаДетскитe кoлички на световно нивo
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.