Телекомът предлага два нови дизайнерски модела на популярния смартфон

Ювелирни модели iPhone 4S, дело на швейцарската компания Golden Dreams, влизат ексклузивно в M-Tel Experience Store. Двете дизайнерски версии  на iPhone дават израз на швейцарската артистичност и компетентност, като за изработката им са използвани материали от най-висок клас.

Първият модел, който може да бъде видян в M-Tel Experience Store, е Golden Dreams Gold Edition 24 CT. Изработен с швейцарска прецизност, телефонът ще зарадва любителите на златото. 24 каратовият златен корпус на iPhone 4S и златният огледално полиран гръб превръщат модела в луксозно бижу.


Golden Dreams Desert Edition Black пък придава дива елегантност на iPhone 4S. Моделът съчетава златна 24 каратова рамка и гръб, изработен от алигаторска кожа. С провокация към събуждане на сетивата, алигаторската кожа създава усещане за сила и очарование. Перфектната майсторска изработка разкрива съвършенството на луксозната кожа.

С марката Golden Dreams се предлага само 64-гигабайтовата версия на iPhone 4S. Всеки, който желае, може да види или да закупи моделите в M-Tel Experience Store.

Повече информация за смартфоните на корпоративния сайт на М-тел.

Pressrelease: Mobiltel София, 6 юли 2012 година

Сподели
Предишна страницаОпитайте това: FolderSync
Следваща страницаAmazon готви 4 нови модела Kindle Fire?
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg

2 Коментари

Comments are closed.