Клиентите на Теленор, които върнат своя iPhone по условията на услугата „Върни, вземи“ и сключат договор за мобилни услуги, ще могат да закупят смартфон от серията iPhone 12 с отстъпка 100 лв. от цената на новото устройство.

Кампанията продължава до 17 юли 2021 г. и важи за всички частни клиенти на телекома.

Всеки, който върне своя iPhone, независимо от модела, и избере нов от серията  iPhone 12, ще може да закупи iPhone 12 mini 64GB на цена 54,59 лв. с ДДС на месец, iPhone 12 64GB на цена 62,59 лв. с ДДС на месец, iPhone 12 Pro 128GB – на цена 86,59 лв. с ДДС на месец и iPhone 12 Pro Max 256GB  – на цена 108,99 лв. с ДДС на месец.

Цените са валидни само при сключване на нови 24-месечни договори за мобилни услуги с план Тотал Макс 36,99 и договор за лизинг за устройствата.

„Върни, вземи“ е част от дългосрочната стратегия на Теленор в грижата й към природата и използването на всяка част от устройствата. Услугата дава възможност на клиентите на Теленор да върнат устройството, което ползват, ако в някакъв момент то вече не им трябва или не покрива комуникационните им нужди. Клиентите получават оценка на остатъчната му стойност и могат да я вложат в ново устройство, а старото ще бъде ремонтирано и предложено за ползване за втора употреба или рециклирано. По този начин операторът позволява затворен и смислен жизнен цикъл на устройствата, които предлага.

Теленор работи с партньори в сферата на рециклирането, които гарантират, че всяка част от старите устройства се използва оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена. По този начин се удължава техният жизнен цикъл и се допринася за решаването на сериозния екологичен проблем с електронните отпадъци. По данни от Доклада за устойчиво развитие на Теленор за 2020 г., за 2019 г. предадените чрез „Върни, вземи“ телефони бележат 128% ръст.

„Върни, вземи“ е част от стремежа и непрекъснатите усилия на Теленор да утвърждава отговорното потребление като водещ принцип в телеком сектора.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

 

Сподели
Предишна страницаПодобрения в Google Maps
Следваща страницаИскате ли да бъдете Iron Man
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.