Защо iPhone X

Чудите ли се какъв телефон по-точно да си вземете? Държите ли на качеството, което в същото време да е на добра цена? Не се чудете, а изберете страхотния iPhone. Той е всичко това, от което имате нужда във всеки един момент. Бързина, цветове, страхотен дисплей и не на последно място страхотни приложения за забавления. 

 

Какви са предимствата на iphone X

Страхотния iPhone X притежава редица предимства пред своя предшественик айфон 10. iPhone X разполага с уникален OLED Super Retina HD дисплей. Той предлага много подобрения по отношение на дизайна и хардуера, както и на камерата. Това е първият модел на айфон, който притежава OLED дисплей, също така разполага с много различни  плюсове, един, от които например е този че Вие бихте могли да го заредите безжично. Устройството е снабдено с двойна камера разположена отзад. 

За да бъде ясно на всеки, който се колебае дали да избере този модел, ще разгледаме в следващите няколко реда предимствата на това страхотно устройство, а те са:

  • Процесор. Може би за никого не е тайна, това че тези телефони са с едни от най-бързите процесори сред всички останали. Може би заради това си качество са доста предпочитани пред останалите. Процесора, с който разполагат е А11 Bionic. Устройството работи с изключителна скорост и ниска консумация на енергия;
  • Дизайн. Това безспорно е телефона с най-впечатляващ дизайн. Корпуса е изработен от стъкло и метал и няма нито един бутон;
  • Super Retina HD дисплей. Телефона е с изключително иновативен дисплей, 5,8 inch., с резолюция 2436х1125 пиксела и панел, който разполага с OLED технология;
  • Face ID. Устройството разполага с функцията да се отключи, разпознавайки Вашето лице. Само с кликване по екрана е достатъчно за да влезете в менюто;
  • Камера. Както вече споменахме модела има задно разположена двойна камера, която има 12MP резолюция и камера за “селфи” снимки 7MP.
  • Операционна система. Операционната система на този телефон, както и на предшественика му е iOS. Тя е специално разработената от Apple. iOS се използва за всички телефони предлагани от марката, което ги прави в известен смисъл различни, като софтуер от останалите.

 

Какво представлява App Store

Със страхотния App Store Вие можете да сваляте всичко, което поискате. И под всичко, разбирайте наистина всичко. App Store представлява един виртуален магазин, от който Вие бихте могли да свалите за своя телефон, както забавни приложения, така и много различни игри. 

 

Откъде можем да си го закупим

Ако търсите устройство, което може всичко то вземете си iPhone X и със сигурност няма да сбъркате. Този иновативен модел разполага с всевъзможни екстри, които няма да се уморите да използвате всеки ден. Намерете още много айфони от Restore.bg, защото там има всичко, от което Вие се нуждаете.