Общо взето няма нещо, което да не знаем за новия iPhone 7 (стига разбира се да може да се вярва на част от снимките и купища слухове) – дизайнът му няма да е силно променен, големината ще е същата, очакваме да няма аудио жак и iPhone 7 Plus да е с двойна камера. Така че тази нова снимка не ни показва нещо кой знае колко различно от това, което сме виждали до сега. И въпреки това тя е интересна, защото на нея ясно се виждат лентите на антената, които при iPhone 7 изглежда ще бъдат малко по-различни.

Този път очакваме антената да не е толкова ясно изразена, дори напротив – както се вижда тя ще обгръща горния и долния ръб на телефона, като освен това ще е и по-тънка.

Другото, което ни показва снимката, е по-голямата камера при дългоочаквания iPhone 7. На снимката е по-малкия 4.7-инчов модел, който трябва да е със стандартна единична камера. Тя обаче трябва да е по-голяма. Най-вероятно при нея няма да видим повече пиксели, но за сметка на това може би сензорът ще е по-голям за по-добри снимки при ниска осветеност.

Очакваме iPhone 7 и iPhone 7 Plus да бъдат представени по някое време през септември, като точната дата ще разберем няколко седмици преди това.

apple-iphone-7-leak-7-2016

 

1 коментар

Comments are closed.