Samsung неведнъж са си партнирали с Disney, представяйки специални серии продукти, базирани на различни франчайзи — по-рано тази година в Китай дебютира Galaxy S8, вдъхновен от „Карибски пирати“, а преди около две години корейците представиха Iron Man Galaxy S6 Edge, който бе доста успешен.

Около коледните празници изглежда ще станем свидетели на нещо подобно, но то ще дойде от една далечна галактика. Нов изтекъл тийзър показва Samsung Galaxy Note 8 с тапет на BB-8 — кръглия дройд от новата трилогия „Междузвездни войни“. Снимката бе споделена в Twitter от потребителя @UniverseIce.

Според него става въпрос за специална серия Note 8 по случай бъдещата премиера на „Епизод VIII – Последните джедаи“, която очакваме на 15 декември. Очаква се също въпросният Note 8 да не включва само тапети и мелодии, а доста по-голям набор от възможности за персонализиране.

Разбира се, нищо от това не е потвърдено и е възможно тук да става въпрос за партньорство върху реклама на Bixby (логото се вижда в снимката) — все пак BB-8 е изкуствен интелект.

Остава да почакаме, за да видим дали Samsung наистина ще представят Galaxy Note 8 в стил „Междузвездни войни“.