Женени с Деца

Женени с ДецаПомните ли Ал, Пег, Бъд и прекрасната Кели (тук няма как да не споменем, че Smart News направи интервю с бившия й съпруг – Джонатан Счек съвсем наскоро)? Почти 20 години след края на този емблематичен сериал започват слухове за завръщането му или поне на част от екипа му. Дейвид Фустино, който играе синът на Ал и Пег Бънди е на път да получи свой собствен сериал, който продължава историята на легендарната фамилия “Бънди”.

ВИЖ ОЩЕ: Пет нови сериала, които трябва да гледате

След 11 сезона и 7 номинации за “Златен глобус”, историята на бедното американсо семейство бе прекратена, но феновете им никога не оставиха духа на “Женени с деца” да ни напусне. Всички големи канали в света излъчват повторения на сериала и до днес, като това е показателно за успеха на това шоу.  Вие бихте ли се доверили на “Spin-off”, в който Бъд ще е главният герой?

Женени с Деца

Дейвид Фустино е  единственият актьор от екипа на сериала, който не постигна сериозни успехи в киното и телевизията. Ед Онийл, който изигра великия Ал Бънди и до днес е в телевизията, където играе в най-награждавания комедиен сериал “Модерно Семейство”. Кейти Сейгъл (Пег) спечели много награди през последните години, като се отвърди като една от най силните драматични актриси в момента. Съвсем наскоро тя получи и своя “Звезда на славата” в алеята на славата в Холивуд. Кристина Апългейт участва в безброй хитови комедии но за нея не сме се и съмнявали, че ще успее, не и с тази визия!

Женени с Деца

Очакваме повече новини за сделката между FOX & Sony, както и финално решение за съдбата на новия сериал. Очаквайте продължение …

Сподели
Предишна страницаКакво трябва да знаете за Galaxy Note 4
Следваща страницаGoogle разкри първия “Android One” смартфон на страхотна цена
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.