Всяка година, в продължение на месеци се говори и говори за следващия iPhone. Събират се какви ли не слухове, дори най-абсурдните се приемат за истина. Опитваме се да изградим в представите си дизайна на бъдещия флагман на Apple.

Следващите изображения са създадени на базата на всичко, което сме прочели като слух досега. Така че е много вероятно iPhone 8 да изглежда по подобен начин.

iphone-8-0

Изкуствено създадените изображения са дело на дизайнера Имран Тейлър. Концепцията на Имран изключва главния бутон, добавя второстепенен тъчскрийн с TouchID скенер за пръстови отпечатъци.

iphone-8-2Smart Connector също е добавен към гърба на устройството.

iphone-8-3

Освен това Имран е съживил и слуха за камерата. Двойна задна камера, но обърната хоризонтално. Изглежда малко странно и дори леко грозно, но това ще позволи на Apple да въведе потребителите в AR, със способността да правят parallax снимки и може би ще има нещо като 3D лицево разпознаване.

iphone-8-4Засега всичко това са слухове, слухове… слухове. Но все пак може и някой от тях да се окаже истина. Ще видим колко iPhone 8 ще прилича на тези изображения…

Вие мислите ли, че ще изглежда по подобен начин?