Globul

И тази година GLOBUL организира инициативата „Ти и Крум Дончев в действие“, благодарение на която петима късметлии ще имат шанс да влязат в ролята на навигатори на рали състезателя Крум Дончев и да изпитат адреналина от еднаобиколка в състезателния автомобил на GLOBUL Rally Team.

 

По повод предстоящото събитие,GLOBUL стартира Facebook игра, която ще продължи до 18-ти ноември включително. Потребителите, които желаят да се включат в надпреварата „Ти и Крум Дончев в действие 2013“ ще трябва да отговорят на три въпроса, свързани с рали спорта и с екипа на GLOBUL Rally Team. Всички, които дадат верни отговори на въпросите, ще имат шанс да участват в жребия за спечелването на наградата. Имената на петимата печеливши ще бъдат публикувани на фен-страницата на GLOBUL във Facebook.

 

Събитието „Ти и Крум Дончев в действие“ ще се състои на 23-ти ноември на специално подбран терен между селата Каменица и Петрич, част от отсечка Мирково на Рали Средна Гора. Участниците ще имат възможност да седнат на мястото на Петър Йорданов в новия състезателен автомобил на GLOBUL Rally Team – Ford Fiesta R5, и да изминат една скоростна отсечка заедно с рали шампиона Крум Дончев. Всички присъстващи на събитието ще могат също така да се запознаят лично с екипа на GLOBUL Rally Team, да вземат автографи и да се снимат с отбора.

 

Освен фенове на рали спорта, в събитието ще се включат журналисти и служители на GLOBUL и GERMANOS. Въпреки че броят на участниците е точно определен, инициативата е отворена за всички, които желаят да присъстват.

 

Партньорството между GLOBUL, Крум Дончев и неговия екип датира от 2008 г., като през годините популярният рали състезател е участвал в рекламни и социални инициативи на оператора. Четирикратният рали шампион на България е и официален посланик на инициативата на GLOBUL „Шофирай безопасно“.